Direct uw huis verkopen:
ons hoogste bod op uw woning!

Gratis ons hoogste bod aanvragen:

Ook direct uw huis verkopen? Vul onderstaand formulier in!

  Staat uw woning al te koop? *

  Waarom uw huis snel verkopen aan Bagro Vastgoed?

  De voordelen van direct uw huis verkopen aan Bagro:

  • Al 50 jaar een vertrouwd adres
  • Geen ontbindende voorwaarden
  • Wij bieden netto (kosten koper)
  • Snelle betaling mogelijk
  • Aanbetaling desgewenst mogelijk
  • U krijgt een goed bod dat gebaseerd is op onze kennis en ruime ervaring
  • Uw aanvraag wordt serieus in behandeling genomen, we komen graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs
  • Lees onze reviews
  • 100% zekerheid over de snelle verkoop van uw woning
  • Klant is koning
  • Binnen 48 uur reactie


  Onze werkwijze:

  • U kunt vrijblijvend uw woning aanmelden voor directe verkoop door te bellen naar 0167 522 622 of door het aanmeld- en contactformulier in te vullen
  • Wanneer we interesse hebben in uw woning, maken we eerst geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak om de woning te bezichtigen
  • Vervolgens ontvangt u binnen drie werkdagen een bod
  • Gaat u akkoord met het bod? Dan zal er een koopakte zonder ontbindende voorwaarden worden opgesteld
  • Nu is uw woning definitief verkocht!
  • Op de afgesproken datum gaan we naar de notaris en ontvangt u de koopsom binnen enkele werkdagen op uw rekening

  Na de bezichtiging ontvangt u binnen 3 werkdagen een reactie. Dan kijken wij of uw woning voldoet aan de door Bagro Vastgoed gestelde eisen voor een bod.

  Uw huis snel verkopen aan Bagro Vastgoed

  Wilt u graag uw huis direct verkopen aan een vastgoedexpert, dan is het slim om Bagro Vastgoed in te schakelen. Natuurlijk kunt u ook uw huis verkopen via een makelaar, maar dan zijn er geen garanties dat uw huis zo snel verkocht wordt. Bij Bagro Vastgoed weet u direct waar u aan toe bent. We laten u binnen 48  uur weten of u uw huis snel kunt verkopen aan ons. Wanneer dat het geval is, gaan we meteen aan de slag en zorgen we voor een aantrekkelijk bod waartegen u uw woning direct kan verkopen. U vindt ons voornamelijk in de volgende steden en natuurlijk de gebieden daaromheen:

  1. Roosendaal

   

  1. Tholen

   

  1. Middelharnis

   

  1. Nijmegen

   

  1. Spijkenisse

   

  1. Breda

   

  1. Bergen op Zoom

   

  1. Steenbergen

   

  1. Dordrecht

  Veelvoorkomende redenen om uw huis direct te verkopen

  Er zijn veel verschillende reden om uw huis snel te verkopen. Misschien heeft u een huis geërfd en kunt u het zelf niet betalen, bewonen of onderhouden. Of u zou graag willen verhuizen, maar bent bang dat het lang gaat duren voordat uw woning verkocht is, omdat deze niet instapklaar is? Misschien wilt u de schuldsanering in, maar executieverkoop voorkomen. Of misschien gaat u scheiden, snel verhuizen of zelfs emigreren? Om wat voor reden u ook snel uw woning wilt verkopen, vastgoedmakelaar Bagro Vastgoed staat voor u klaar. Via onze vastgoedmakelaardij kunt u uw huis direct verkopen. Dit heeft als voordeel dat u meteen weet waar u aan toe bent en dat u het geld al binnen enkele dagen op uw rekening heeft staan. Daarnaast heeft u 100% verkoopzekerheid bij Bagro Vastgoed.

  Lees ons blogs

  Woning snel verkopen: via de makelaar of vastgoedmakelaar?

  Wanneer u uw huis direct wilt verkopen, denkt u vermoedelijk als eerste aan uw huis verkopen aan een makelaar. Het is de meest voor de hand liggende keuze. Wanneer u uw woning via de makelaar gaat verkopen, krijgt u echter te maken met makelaarskosten die flink kunnen oplopen. Daarnaast is er geen enkele garantie dat u uw huis snel kan verkopen. Wanneer er echt druk achter zit, wilt u gewoon zeker weten dat uw woning snel verkocht is. Dat is precies het grote voordeel van Bagro Vastgoed. Wanneer u uw huis wilt verkopen aan een vastgoedmakelaar, zorgt Bagro ervoor dat u uw woning snel kunt verkopen!

  Hoe gaat het snel verkopen van uw woning in zijn werk?

  Wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan. Als eerste meldt u uw woning aan. Dit kan door het bovenstaande formulier in te vullen. Bij interesse maken we een geheel vrijblijvende en kosteloze afspraak. Tijdens deze afspraak komen wij uw woning bezichtigen waarna wij een waardeschatting maken. Op basis van deze schatting zullen wij vervolgens binnen drie werkdagen een bod uitbrengen op de woning. Dit bod is volledig vrijblijvend. Als u akkoord gaat met het bod zullen wij een koopakte zonder ontbindende voorwaarden laten opstellen. Op deze manier bent u verzekerd van een snelle verkoop van uw woning. Wij zullen een afspraak maken bij de notaris om de verkoop definitief te maken. Binnen enkele werkdagen ontvangt u de koopsom op uw rekening. Verkoop uw huis direct aan Bagro Vastgoed!

  Bel nu om uw huis direct te verkopen!

  Wilt u dus graag uw woning verkopen, neem dan contact met ons op! U kunt bellen naar 0167 – 522622. We vertellen u dan meer over de mogelijkheden om uw huis snel te verkopen en beantwoorden graag uw vragen. Ook kunt u direct uw woning aanmelden voor verkoop. Daarvoor hoeft u enkel wat gegevens over uw woning in te vullen. We gaan dan meteen voor u aan de slag!

  BEL ONS     DIRECT MIJN HUIS VERKOPEN

  Maak een afspraak

  Maak direct een afspraak met Bagro Vastgoed

  • GEEN VERKOOPSTRESS??
   GEEN ONZEKERHEID?
  • BEL DAN NU VOOR HET HOOGSTE BOD!
  • 0167-522622

   

  Maak direct een afspraak