Huis verkopen aan vastgoedhandelaar: ons hoogste bod op uw woning!

Gratis ons hoogste bod aanvragen:

  Staat uw woning al te koop? *

  Vastgoedhandelaar met meer dan 50 jaar ervaring

  Wilt u uw huis gaan verkopen? Dan wilt u dat doen met een ervaren vastgoedhandelaar die weet waarover ze het heeft. Bagro Vastgoed is al meer dan 50 jaar actief als vastgoedhandelaar en kan u van A tot Z begeleiden in het verkooptraject van uw woning. Wij zijn dé vastgoedhandelaar!

  Waarom uw huis verkopen aan een vastgoedhandelaar?

  Bij een vastgoedhandelaar wordt vaak gedacht aan verkopers die in financiële nood zitten en daarom hun woning aan een vastgoedhandelaar verkopen. Niets is echter minder waar, want bij veel van onze klanten is het tegenovergestelde waar. Zij kiezen voor Bagro Vastgoed omdat wij hen helpen snel hun huis te verkopen of omdat wij zonder ontbindende voorwaarden een bod op hun huis kunnen doen. Redenen om uw huis te verkopen aan een vastgoedhandelaar kunnen zijn:

  • U heeft uw droomwoning gevonden, maar wilt niet het risico lopen om dubbele lasten te hebben.
  • U gaat emigreren en wilt daarom snel van uw woning af.
  • U gaat samenwonen en wilt daarom van uw huidige woning af.
  • U heeft door achterstallig onderhoud een onverkoopbaar huis en wilt deze toch snel verkopen.
  • U gaat verhuizen vanwege uw werk en wil daarom snel uw nieuwe woning betrekken.
  • U wilt vanwege emotionele redenen van uw huis af; bijvoorbeeld vanwege scheiding of het overlijden van uw partner.
  • U gaat naar een verzorgingstehuis en wilt niet met uw huidige woning blijven zitten.
  • U heeft een huis geërfd en wil deze niet behouden.
  • U wilt niet continu bezichtigingen voor uw huis maar gewoon in een keer aan een betrouwbare partij uw huis verkopen.

   

  Bij Bagro Vastgoed kiest u voor een vastgoedhandelaar met meer dan 50 jaar ervaring.

  Bagro Vastgoed Koopt uw woning

  Bagro Vastgoed als uw vastgoedhandelaar?

  Mensen vinden het vaak lastig om beslissing te nemen als het gaat om het verkopen van hun huis. Er zijn tegenwoordig meerdere manieren om uw huis te verkopen. Zo kunt u uw huis verkopen via de traditionele makelaar, via een vastgoedhandelaar als Bagro Vastgoed of zelfs geheel zelf zonder makelaar. Het verschilt per situatie en is afhankelijk van verschillende factoren wat de beste keuze is voor u. Wilt u bijvoorbeeld snel uw woning verkopen? Dan is uw huis verkopen aan Bagro Vastgoed een interessante optie. Bagro Vastgoed is zo’n vastgoedhandelaar. Een vastgoedhandelaar garandeert de koop van uw woning, ongeacht de staat van de woning

  Als vastgoedhandelaar brengen wij altijd meteen het hoogste bod uit op uw woning. Wanneer u akkoord gaat met ons bod kopen wij uw woning direct over en bent u van A tot Z ontzorgt. Als u kiest voor Bagro Vastgoed, heeft u 100% zekerheid over de verkoop van uw woning!

  Persoonlijke begeleiding van de vastgoedhandelaar tijdens het verkooptraject

  Een huis verkopen aan een vastgoedhandelaar doet u niet iedere dag. Bovendien kan het spannend zijn om het verkooptraject in te gaan. Er komt van alles op u af en er zijn veel zaken waar u rekening mee dient te houden als u uw woning te koop gaat zetten. Dit begrijpen we bij Bagro Vastgoed maar al te goed. U krijgt bij ons daarom altijd persoonlijke begeleiding en advies tijdens het verkooptraject. Wij ontzorgen u volledig waardoor u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. En wilt u uw woning onder speciale voorwaarden verkopen? Bijvoorbeeld dat u een bepaalde periode nog in het huis kunt blijven wonen na de verkoop? Dan denken wij graag met u mee. Bij ons is het verkopen of opkopen van uw huis in goede handen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Maak direct een afspraak met Bagro Vastgoed

  • GEEN VERKOOPSTRESS??
   GEEN ONZEKERHEID?
  • BEL DAN NU VOOR HET HOOGSTE BOD!
  • 0167-522622

   

  Maak direct een afspraak