Directie

en medewerkers

Graag stellen wij ons (familiebedrijf) aan u voor:

Directie: Trudi Groeneweg:  zij nam het bedrijf ca. 16 jaar geleden over van haar ouders. Is voornamelijk verantwoordelijk voor de directe aankoop van onroerend goed.
Dit bedrijf is haar passie.

Zus: Wilma Groeneweg is al 20 jaar verantwoordelijk voor de binnen- en buitendienst bij Bagro Vastgoed.

Zwager: Co Verhoeven is voornamelijk verantwoordelijk voor de executieveilingen.

Dit team staat voor jarenlange ervaring, kennis, altijd persoonlijk contact en een transparante afhandeling.

 

 

 

Heldere werkwijze

45 jaar ervaring

Bagro Vastgoed heeft al ruim 45 jaar een goede naam op het gebied van directe aan- en verkoop van onroerend goed. Onze activiteiten strekken zich uit over een groot deel van Nederland. Onze werkwijze is helder en overzichtelijk.

Zekerheid

met Bagro

Bij overeenstemming over de verkoop en koop wordt hetgeen dat is afgesproken vastgelegd in een koopovereenkomst en uiteraard afgewikkeld via de notaris. Vanaf dat moment heeft u dus zekerheid over de verkoop en opbrengst van uw huis. De opleveringsdatum is hierbij van minder belang, zodat u ook kunt reageren indien u nog geen ander huis heeft en dus ook niet weet wanneer u gaat verhuizen.

Staat uw woning al bij de makelaar te koop?

Ook indien u de verkoop van uw woning reeds bij een makelaar of bemiddelaar in handen heeft gegeven kunt u het huis aan ons te koop aanbieden. Uw makelaar kan een dergelijke transactie uiteraard ook begeleiden. Wij kopen zelfs veel woningen via gerenommeerde makelaars, die ons dikwijls op verzoek van hun opdrachtgevers benaderen. Over de kosten van uw makelaar worden wij het onderling wel eens.

Bagro Vastgoed koopt uw huis

Wilt ook u verkopen zonder zorgen, zenuwen en zonder geloop van louter nieuwsgierigen? Wilt u zekerheid? Bel dan direct met Bagro Vastgoed, want wij doen wat anderen u beloven. Wij komen graag uw huis bekijken en brengen binnen drie werkdagen geheel vrijblijvend en kosteloos een bod op uw huis uit. Wij kopen kosten koper, dat wil zeggen: Het bedrag dat wij u bieden ontvangt u netto in handen!

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met Bagro Vastgoed

  • GEEN VERKOOPSTRESS??
    GEEN ONZEKERHEID?
  • BEL DAN NU VOOR HET HOOGSTE BOD!
  • 0167-522622

 

Maak direct een afspraak