Ervaringen Bagro Vastgoed

Gewoon goed geregeld!

Marnix en Ilonka

November 2019

Wij werden door een vriendin getipt dat er een woning vlakbij haar te koop kwam. “wellicht iets voor jullie?” We waren meteen verliefd op het huis en de omgeving. De verkoop was binnen een korte tijd geregeld. Bagro Vastgoed heeft onze woning aangekocht en daardoor hebben wij geen zorgen gehad of we (te) lang met onze eigen woning bleven zitten.

Er zijn hele goede afspraken gemaakt en is het heel fijn zaken doen met Trudi en Wilma. Wij kunnen echt iedereen aanraden eens een gesprek aan te gaan met Bagro Vastgoed, er is heel veel mogelijk.

Bedankt! Wij wonen op een prachtige plek met fantastische nieuwe buren! ­čśë

Soms………..

Leen den Boer

Oktober 2019

Soms lopen de dingen in je leven anders dan je hoopt of voorspeld. Dat je even klem loopt en een oplossing niet voor handen is… Dat was mijn situatie toen ik vorig jaar “via via” bij Trudi en Wilma aanklopte voor een tijdelijke huisvesting. Ondanks het feit dat dit niet tot hun “werkterrein” behoort, had ik 30 minuten later een tijdelijke huisvesting. Nogmaals, dit behoorde niet tot hun werkterrein, maar juist dat illustreert waar ze voor staan, zakelijk waar het moet, maar in de allereerste plaats altijd behulpzaam en begripvol.

Ook met de zoektocht naar m`n huidige woning hebben Trudi en Wilma mij fantastisch geholpen en woon ik intussen in een heerlijk appartement in Strijen. Inmiddels zijn we een jaar verder en schoot me te binnen dat ik nooit een review had geplaatst….bij deze dan!

Soms nemen de zaken in je leven een onverwachte wending, waarbij je een paar engeltjes nodig heb…En soms….komen die uit Dinteloord!

 

 

Meer dan tevreden, een absolute aanrader!

Harry Steegman

Oktober 2019

Na gedacht te hebben onze vorige woning te hebben verkocht en een perfect huis te hebben gevonden die bij Bagro Vastgoed in de verkoop stond, bedacht onze koper zich op het laatste moment van ons toen nog huidige woning en zag van de koop af… Kosten nog moeite werd gespaard om onze droom toch werkelijkheid te laten worden en heeft firma Bagro Vastgoed ons huis gekocht. De service en vriendelijkheid is werkelijk super!

 

Huis verkocht aan Bagro

Mevr. Oerlemans

September 2019

Zeer vriendelijk, afspraken maken, worden allemaal nagekomen op een professionele maar zeer loyale manier. Dank jullie wel Trudi en Wilma voor het soepel verkopen van ons huis en onze droom waar te maken.

Verkoop woning

Remy van den Ban

Mei 2019

Zeer bekwame en uiterst betrouwbare mensen.
Van A tot Z helemaal geweldig!
Een echte aanrader.

BEDANKT Bagro!

Fair en snel!

 

Februari 2019

Door het onverwachte overlijden van mijn moeder stond ik ineens voor de moeilijke taak haar woning te moeten verkopen.

Al bij het eerste, zeer open gesprek, waarvoor Trudi alle tijd nam, had ik het gevoel eerlijk en fair behandeld te worden (wat ik bij een andere vastgoed makelaar niet had) en het bod voor de woning was ook veruit het beste!

De verdere, snelle afhandeling werd zeer duidelijk uitgelegd en de samenwerking was heel prettig.

Nogmaals dank aan Trudi en Wilma!

Ons veranderde leven

Mario en Carola Calame

Januari 2019

Beste Trudi en Wilma,

Zo fijn dat jullie ons leven zijn binnen komen wandelen.
Bedankt hiervoor!

Bij deze wil ik zeker Trudi bedanken voor alle hulp die ze ons geboden heeft met het behouden van ons huis. (terwijl dit eigenlijk niet tot haar taak behoort volgend ons)
Zo onbaatzuchtig, zo eerlijk en recht door zee deze vrouw.
Echt het bedrijf waar je kunt rekenen op openheid, eerlijkheid en een juiste handeling. Geen nepgedrag. Dit bedrijf is een aanrader om je huis door te laten kopen of verkopen.

Bedankt voor alles!
Mario en Carola

 

 

 

 

 

Alle afspraken prima nagekomen!

Dhr. en Mevr. Mulder

Januari 2019

Nadat we onverwachts een ander huis hadden gekocht, Bagro Vastgoed benaderd voor de koop van ons oude huis. Hier moesten nog wel wat zaken aan opgeknapt worden! Met Bagro tot een overeenkomst gekomen om de diverse klussen voor een bepaalde datum klaar te hebben, zodat zij de woning daarna in de verkoop konden gaan doen. Daarin tegen kwamen zij ons tegemoet in de datum van de overdracht. Deze viel op dezelfde dag als onze nieuwe woning, waardoor we geen dubbele lasten kregen. Na de overdracht volgde de daadwerkelijke sleuteloverdracht pas een week later, zodat we tijd hadden om te verhuizen. Alle afspraken zijn prima nagekomen, zodat wij met flink wat minder zorgen konden verhuizen.

Nogmaals dank aan Trudi en Wilma!

Fijne samenwerking!

Linda van den Heuvel

December 2018

Trudi en Wilma, ontzettend bedankt voor de prettige samenwerking!
Heldere en eerlijke communicatie, altijd bereikbaar voor vragen.
We wisten precies waar we aan toe waren.
Echt heel fijn!
Voor nu fijne feestdagen en veel geluk!

 

 

Prettige samenwerking

Berry Prins

September 2018

Trudi en Wilma bedankt voor de prettige samenwerking die ik met jullie heb mogen ervaren.
Ik waardeer jullie eerlijkheid en betrokkenheid die ik ervaren heb bij de verkoop van mijn huis.
Wat er ook was, ik kon steeds een beroep doen op jullie!
Ik wil jullie van harte aanbevelen bij een ieder die zonder problemen hun woning wensen te verkopen.

Nogmaals mijn dank!

 

 

Helder en eerlijk

Monique den Ouden - Budel

April 2018

Door het toch wel plotseling overlijden van mijn moeder, kwam ik in het bezit van een 2e huis.
Zelf bewonen was geen optie. Mijn moeder had kort voor haar overlijden nog gezegd: “Bel Trudi dan weet je waar je aan toe bent
en ben je zo van het huis af”┬á
Toch nog bij 2 andere makelaars geïnformeerd, die verwachtten een verkooptermijn van 4 tot 6 maanden, wellicht langer.
Toen Bagro gebeld, die kenden we al, mijn moeder had al eerder 2x een huis ingeruild bij Trudi.
Trudi kwam langs en deed ons een bod, iets onder de marktwaarde.
Maar haar uitleg over de werkwijze van Bagro was helder en eerlijk.
Daarna ging alles volgens planning, een koopcontract zonder ontbindende voorwaarden, we wisten meteen waar we aan toe waren.
Geen onzekerheden meer! Ik kan Bagro Vastgoed dan ook van harte aanbevelen.

Bedankt Trudi en Wilma!

 

 

Volgens afspraak afgerond

Peter

Nadat onze ouders verhuisd waren naar een zorginstelling hebben we Bagro benaderd of zij belangstelling hadden voor de woning.
Na het eerste bezoek van Trudi bracht ze 2 dagen later een respectabel bod uit wat uiteindelijk door onze ouders is geaccepteerd.

Kort erop werd met onze ouders (96 en 89 jaar) netjes het voorlopig koopcontract doorgenomen en elk punt toegelicht. Onze ouders waardeerde deze werkwijze zeer. Inmiddels is de koop geheel volgens afspraak afgerond.

Trudi en Wilma Bedankt. Groeten Peter.

 

Geen rompslomp

Arnold en Gonny Schep

Wij wilden graag terug naar ons geboorte dorp, maar dan eerst je eigen woning verkopen voor je een andere woning koopt! Toen zagen wij op Funda bij het huis staan: inruil eigen woning mogelijk!Wij zeiden gelijk dit is iets voor ons, geen rompslomp met het verkopen van je eigen woning maar gewoon inruilen. Bagro Vastgoed heeft ons hierin super geholpen. Als je vragen hebt dan bel je en Trudi en Wilma helpen je waar nodig. Gelukkig voor dit systeem van woning verkopen en aankopen zit je niet in onzekerheid. Wij zijn blij dat dit kon en hebben een hele goede ervaring hier mee op gedaan. Wij zeggen top gedaan meiden! Arnols en Gonny Schep.

Super geregeld

Familie Bogaers

Wij hadden geen plannen om te verhuizen, maar toch maar even kijken bij een huisje. Wij helemaal weg van het huis natuurlijk. Alleen 1 probleem…ons eigen huis.. Dus kwam Trudi met een voorstel om in te ruilen. Uiteindelijk aan een leuk voorstel gekomen. Super snel en goed geregeld, eker een aanrader. Trudi en Wilma Bedankt.

Zeer tevreden

Kees van Rijsbergen

Ik heb via Bagro mijn woning verkocht, ben er zeer tevreden over. Zoals beloofd een snelle overdracht en alles volgens afspraak verlopen. Zeker een aanbeveling voor andere huizenbezitters.

Juist handelen

Wim de Vos

Door het juiste handelen van Bagro, konden wij ons droomhuis kopen. Ook in de hypotheek aanvraag werden we goed geholpen. Ook konden we eerder aan de slag i.v.m. het hoogzwanger zijn van me vrouw. Echt top. Bedankt voor de super samenwerking. En zal jullie zeker aanprijzen. Nogmaals bedankt.

Bedankt

Ingeborg Kannekens

Trudi en Wilma hebben ons fantastisch geholpen! Zij hebben ons huis overgekocht, zodat wij verder konden. Beiden hebben ons op een professionele en fijne manier geholpen. Ieder contact was prettig en ze handelden zeer vlot, zodat wij op zoek konden naar een ander huis. We willen jullie enorm bedanken voor de hele goede zorgen.

Fijne samenwerking

Emiel en Yvonne Giljam

We willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking m.b.t. de verkoop van het huis van mijn ouders. We konden met al onze vragen bij jullie terecht en werden altijd op een persoonlijke en vlotte manier behandeld. Wij zullen jullie daarom ook van harte aanbevelen. Bedankt voor alles.

Open en eerlijk

Marlies Dane

Ontzettend goed geholpen door Trudi en Wilma. Ze regelen alles voor je en zijn heel open en eerlijk. Ze hebben zoveel voor ons geregeld en dat gaf ons ontzettend veel rust. Nogmaals bedankt voor alles. Groetjes!

Droomhuis

Gerard en Anita Oomen

Trudi en Wilma,

Bedankt voor het helpen aan ons droomhuis en dat jullie ons het mogelijk hebben gemaakt om het huis ook daadwerkelijk te kunnen kopen. We hebben het als positief ervaren om met jullie samen tot een deal te komen. Nogmaals daarvoor dank. Wij zouden jullie zeker aanraden. Groetjes Gerard en Anita.

 

 

Transparant en fijn zaken doen!

Remco Blom

November 2019

Dit is de 2e keer dat wij ons huis aan Bagro Vastgoed hebben verkocht. Het is prettig zaken doen met Trudi en Wilma. Ze zijn transparant in wat ze bieden en onder welke voorwaarden. Je weet waar je aan toe bent, doen eerlijk zaken en doen wat ze zeggen! Fijne samenwerking en goed overleg. Bedankt!

Bedankt!

Lonneke Rushton

Oktober 2019

Dankzij de hulp van Trudi en Wilma wonen we nu in ons droomhuis. De extra dagen voor de verhuizing, de hulp bij de aankoop van ons nieuwe huis en ook de snelle en goede communicatie gedurende het hele proces, waren fantastisch! Trudi en Wilma, nogmaals hartelijk bedankt!

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Koos en Ineke Nijpjes

Oktober 2019

Beste Trudi en Wilma,

Omdat wij per Juli 2019 zijn verhuisd, hebben wij jullie benaderd om ons huis te kopen. Deze samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Na 35 jaar in dit huis te hebben gewoond hebben we mede door jullie begeleiding geen minuut spijt van de verkoop gehad. Bedankt voor de aankoop van ons huis!

 

Een aanrader!! Goede service en duidelijke afspraken.

Augustus 2019

Na het erven van het huis van onze ouders zaten wij als kinderen hiermee in onze maag. Veel achterstallig onderhoud en geen tijd en kennis om hiermee om te gaan. Trudi heeft vanaf de eerste kennismaking ons ontzorgd en het hele verkooptraject op zich genomen. Hierbij zijn de gemaakte afspraken duidelijk gecommuniceerd en nagekomen. Kortom een betrouwbare partner met veel oog voor onze wensen en onze situatie.

Wij zijn erg tevreden en dankbaar!

Bagro Vastgoed ontzorgt!

Daan en Linda Scheltema

April 2019

Tsja, dan is het zover…het huis waar je 21 jaar zo gelukkig bent geweest, past niet meer bij je. De trappen, de grote tuin, het is prachtig maar wordt teveel. De woning gaat in de verkoop maar een goed bod blijft uit. Mooie plannen kunnen niet worden gerealiseerd. Je leven staat op pauze, vervelend! Contact opgenomen met Bagro Vastgoed en een heel redelijk bod volgt. Opluchting, we kunnen door! Wilma en Trudi zijn betrouwbaar en betrokken, echte professionals zonder verborgen agenda`s! Prettig zaken doen, dat is Bagro!

Zorgeloos verkopen na 42 jaar

Flip en Lia de Blaaij

Februari 2019

Trudi en Wilma,

Wij willen jullie heel hartelijk bedanken!
Jullie hebben ons ontzettend goed geholpen met de verkoop van ons huis waar wij 42 jaar hebben gewoond.
Heel prettig samengewerkt, niets was voor jullie teveel!
Onze vragen waren altijd snel beantwoord en opgelost.

Nogmaals DANK JE WEL meiden, wij gaan een ieder jullie aanbevelen.

Lieve groet, Flip en Lia de Blaaij

 

Deskundig en super samenwerking!

Mireille van Efferen

Januari 2019

 

Trudi en Wilma,

Heel hartelijk bedankt voor de super samenwerking!
Jullie stonden altijd klaar voor ons. Na en moeilijke tijd en daarop volgend de verkoop van het ouderlijk huis, waren jullie een enorme steun.
Onze zorgen over de verkoop werden compleet overgenomen. Bedankt voor alles en wij bevelen jullie van harte aan bij alle mensen die plannen hebben om een goede makelaar te zoeken

Zeer fijne samenwerking van begin tot einde

Dhr. J.J. de Bonte

Januari 2019

Wilma en Trudi, bedankt voor de zeer fijne samenwerking vanaf het begin tot het einde.

Lezers, je kan met deze mensen zaken doen, alles wordt duidelijk uitgelegd en ze zijn erg snel met de administratieve zaken waardoor het allemaal erg soepeltjes verloopt!
Ze maken datgene wat op hun site staat meer dan waar!
Ik heb voor deze optie gekozen omdat ik in deze categorie val.
Daarnaast zijn er ook nog genoeg mensen die gewoon snel, zonder poespas en zonder zorgen hun huis direct willen verkopen.

Wat je ook kunt lezen op deze site!

 

Goed geregeld!

Inge vanDicke

Oktober 2018

Het was prettig zaken doen met Trudi en Wilma!
Ze zijn open, komen hun afspraken na, zijn goed bereikbaar en geven net dat extra stukje persoonlijke aandacht, wat voor mijn het verschil maakte.
Ze wilden het net als ik goed geregeld hebben.
Ik heb nog geen seconde spijt gehad dat ik via Bagro Vastgoed mijn flat heb verkocht!

 

Verkoop van huis

Familie Opmeer

juni 2018

We hebben een hele goede ervaring met de verkoop van ons huis. We zijn erg goed geholpen en zeer tevreden.

Nogmaals, heel erg bedankt!

Familie Opmeer

 

 

 

Goede keus!

Fam. Hermans , Steenbergen

Trudi en Wilma van Bagro super bedankt dat jullie ons zo goed hebben geholpen met hoe wij alles wilden!

Complimenten

Ruud Beerendonk

Ik had een behoorlijk probleem met de verhuur/verkoop van het huis van mijn overleden ouders. Totdat Bagro Vastgoed in the picture kwam. Trudi toonde zich een zeer professionele, eerlijke en effici├źnte partner in het hele proces, die alles naar volle tevredenheid heeft afgehandeld en sat ook nog eens op een plezierige manier.

Alles werd snel, vakkundig en correct afgehandeld. Ik kan niet anders zeggen dan dat Trudi, samen met haar team, mij zeer goed geholpen heeft. Complimenten!

Ik kan Bagro Vastgoed iedereen aanbevelen.

Groet, Ruud

 

 

Kwaliteit leveren

Anita

Trudi en Wilma zijn vriendelijke, spontane meiden die kwaliteit leveren op een eerlijke en goede manier! Voor vragen en informatie word je altijd op en correcte, klantvriendelijke manier geholpen. Omdat ik geen dubbele lasten kan betalen, was mijn huis verkopen aan Bagro Vastgoed een uitkomst. Alles is snel en ongecompliceerd geregeld, inderdaad zonder zorg…Blijf op deze weg verder gaan meiden! Groetjes Anita

Goed geïnformeerd

Familie Bardelmeijer

We hebben snel en op een fijne manier ons huis verkocht via Bagro. We konden altijd terecht voor vragen en werden overal goed over geïnformeerd.

We zijn zeer tevreden! We zullen jullie zeker aanbevelen. Bedankt voor alles.

Afspraken netjes nagekomen

Richmond Mensah

info@mailadres.nl

Heel fijne goed samenwerking gehad m.b.t. verkopen van ons huis Omloop 5 te Dinteloord. Alle gemaakt afspraken zijn netjes nagekomen dankzijn de geweldig teamwork door Bagro. Vertrouwen was meer dan goed. Wil uw huis verkopen of verzoek bent voor een nieuwe/andere woning dan Bagro Vastgoed is de juiste adres. Trudi en Wilma bedankt voor alles.

Inruil

Raymond en Janet van der Pompe

We hebben onze woning aangekocht en meteen onze oude woning in kunnen ruilen via Bagro. Het was een fijne samenwerking waarin Trudi en Wilma ons fantastisch hebben geholpen, niet alleen op zakelijk gebied maar ook konden wij met al onze vragen zonder problemen bij hun terecht. Wij kunnen hun dus van harte aanbevelen. Trudi en Wilma heel erg bedankt.

Vlot en duidelijk

Mike en Emilienne

Alle onderhandelingen vlot en duidelijk verlopen! De onderlinge afspraken waren duidelijk en naar alle tevredenheid uitgevoerd. We kijken met een tevreden gevoel terug op de koop van onze woning. Trudi en Wilma bedankt.

Wij konden verder

Huub Heijnen

Trudi en Wilma hebben mij fantastisch geholpen! Zij hebben mijn huis overgekocht dat al jaren te koop stond, zodat ik met mijn nieuwe vriendin verder kon. Beiden hebben ons op een professionele en fijne manier geholpen en kwamen met een goed aannemelijk bod op ons huis. Ieder contact was prettig en ze handelden zeer vlot, zodat ik met mijn nieuwe vriendin op zoek konden naar een ander huis. We willen jullie enorm bedanken voor de hele goede  zorgen en zullen jullie bij vrienden, kennissen enz. aanbevelen.

Van harte aanbevelen

G.P. Korten

Wij zijn zeer tevreden over Bagro Vastgoed. De onderhandelingen zijn vlot en duidelijk verlopen. We kijken met een tevreden gevoel terug op de koop van onze woning. Wij zullen jullie daarom ook van harte aanbevelen.

Bedankt voor alles

Wim

Bij de verkoop van ons huis zijn we goed geholpen/begeleid door jullie. Hierdoor hebben we rustig kunnen verhuizen. Hartelijk dank voor de zeer fijne samenwerking. Succes in jullie werk!

 

 

Reviews

Laat een review achter

Hier komt de tekst die in het blok komt met het formulier om een bericht achter te laten