Ervaringen Bagro Vastgoed

Toppers!

Wat een geweldige mensen zijn Trudi en Wilma!

Jaren terug had ik al super goede ervaring met een verkoop en aankoop van een huis. Dus voor de 2e maal de stap zo weer gemaakt  om mijn huis nu ook weer te verkopen via Trudi en Wilma. Alles regelen ze tot in de puntjes. Altijd staan ze voor je klaar voor vraag en antwoord. Wordt ook goed op de hoogte gehouden van wat er allemaal gebeurt en komen de afspraken altijd na. Geweldige samenwerking! Dus….Trudi en Wilma SUPER bedankt voor alles, zo blij met jullie!

Aagje van Gend

Bedankt!

Wij hebben de samenwerking als zeer fijn ervaren!

Trudi kan snel schakelen en de communicatie verliep helder en snel wat fijn was tijdens de verkoop van de woning. Er werd goed meegedacht over wat voor koper en verkoper praktisch, handig en slim is.

Wij danken Bagro Vastgoed voor de fijne samenwerking!

Familie Mast

Top bedrijf, geweldige service!

Wat een top bedrijf!

Zeer vriendelijk geholpen met de verkoop van ons huis en daarbij toch de juiste tips mee gekregen om het ouderlijke huis over te nemen. Zoals Trudi zei: je mag niks te kort komen, als er iets is, meteen bellen! Op de juiste manier en zeer netjes geholpen waar nodig!

Bagro Vastgoed hartelijk dank voor alle hulp. Jullie zijn toppers.

Mocht ik ooit weer een huis willen verkopen zal ik niet aarzelen om te bellen.

Bedankt!

TOP!

Van begin tot einde alleen maar lof en dank voor inzet en samenwerking. Punctueel, iedere keer weer een snelle reactie, marktconform prijs met, na akkoord, een definitief bod dat € 2000,– hoger uitviel i.v.m. zaken die ik achterliet.

Hulp met afhandeling KVK, lekkage onderburen en zo nog meer. Niets was teveel en werd snel en adequaat opgepakt en afgehandeld. Dank Trudi en Wilma voor het warme en professionele contact! Ik wist bij aanvang niet wat te verwachten…

Ik kan nu zeggen dat afgelopen periode meer dan ik had kunnen verwachten heeft gebracht. Zo kan het dus ook!

Jeroen van Liempt

Perfecte begeleiding naar een prachtig huis!

Wij hebben ons huis verkocht via Bagro Vastgoed en een ander huis van Bagro Vastgoed gekocht. Bij beide transacties is alles perfect volgens de afspraken nagekomen. Geen vraag was te veel en altijd keurig te woord gestaan. Goede prijs voor aan- en verkoop kunnen bedingen en tijdens alle stappen kregen we uitstekende tips en aanbevelingen om het proces tot een perfect einde te brengen.
Aangezien Trudi en Wilma uiteraard niet zelf in de verkochte huizen wonen even goed kijken of er geen zaken over het hoofd worden gezien, en zelfs als er nog iets opduikt lossen ze dat perfect op.
We wilden snel verhuizen en zonder stress van ons huis af en een nieuw droomhuis kopen. Dat is meer dan gelukt. Dank jullie wel!

Ik hoop jullie op een positieve manier nooit meer nodig te hebben (door hier te blijven wonen en nooit meer weg te gaan) maar fijn om te weten dat er een betrouwbare vastgoed handelaar klaar staat in de buurt.

Fanny, Ali en Sam.

 

 

Tot volle tevredenheid!

Heel erg goede ervaring opgedaan met Wilma en Trudi. Alles zeer helder, duidelijk, vakkundig en tot volle tevredenheid verlopen bij de verkoop van ons huis. Zo min mogelijk kopzorgen gehad. TOP!

Zeer zeker aan te bevelen!

J.P. Geene

Fijne en eerlijke samenwerking

Lieve Trudi en uiteraard Wilma,

Dank voor alles wat jullie voor ons betekent hebben.
Alles in een zeer goede harmonie afgewikkeld.
Ook op korte termijn alles geregeld.
Dankbaar dat er zulke mensen bestaan.
Zullen jullie zeker aanbevelen bij andere!

Hartelijke groet, Anneke

 

 

Bedankt!

Trudi en Wilma bedankt voor de fijne samenwerking bij de verkoop van ons huis. Alles is netjes geregeld en een goede communicatie. Nogmaals bedankt.

Familie Toonssen

Verkoop huis

Alles goed geregeld door Wilma en Trudi.

Geen zorgen, goede communicatie en altijd vriendelijk.

Top gedaan!

Mevrouw Roovers

Geen zorgen!

Wisten niet wat te verwachten, maar na deskundige uitleg en geruststelling dat we bijna 1,5 jaar destijds kregen om uit te kijken naar andere woning was heel fijn!

Prima, zakelijk, beleefd geregeld door Trudi en Wilma ondanks de corona tijd.

Bedankt voor alle goede zorgen!

Familie Duijker.

Verkoop woning

Hallo Trudi en Wilma,

Bedankt voor jullie support en vertrouwen.
Ik was zeer blij met jullie bod, ook de afwikkeling is vlot en gladjes verlopen.

Het fijne was dat jullie altijd bereikbaar waren mocht je nog vragen hebben.
Jullie maken waar wat jullie beloven.

Tip, geef wel duidelijk aan dat er bij het doorhalen van de aktes kosten zijn voor de verkoper.
Klaar meiden, jullie zijn super!

Dank voor jullie warmte en begrip.
Ik raad een ieder die snel en gemakkelijk van hun woning af willen Bagro van harte aan.

Het bod is hoger dan bij andere vastgoed opkopers. De begeleiding bij het verkopen is waanzinnig.

Ga zo door.

Groet, Peter Nieuwenhuis

 

 

Gewoon goed geregeld!

Marnix en Ilonka

Wij werden door een vriendin getipt dat er een woning vlakbij haar te koop kwam. “wellicht iets voor jullie?” We waren meteen verliefd op het huis en de omgeving. De verkoop was binnen een korte tijd geregeld. Bagro Vastgoed heeft onze woning aangekocht en daardoor hebben wij geen zorgen gehad of we (te) lang met onze eigen woning bleven zitten.

Er zijn hele goede afspraken gemaakt en is het heel fijn zaken doen met Trudi en Wilma. Wij kunnen echt iedereen aanraden eens een gesprek aan te gaan met Bagro Vastgoed, er is heel veel mogelijk.

Bedankt! Wij wonen op een prachtige plek met fantastische nieuwe buren! 😉

Soms………..

Leen den Boer

Soms lopen de dingen in je leven anders dan je hoopt of voorspeld. Dat je even klem loopt en een oplossing niet voor handen is… Dat was mijn situatie toen ik vorig jaar “via via” bij Trudi en Wilma aanklopte voor een tijdelijke huisvesting. Ondanks het feit dat dit niet tot hun “werkterrein” behoort, had ik 30 minuten later een tijdelijke huisvesting. Nogmaals, dit behoorde niet tot hun werkterrein, maar juist dat illustreert waar ze voor staan, zakelijk waar het moet, maar in de allereerste plaats altijd behulpzaam en begripvol.

Ook met de zoektocht naar m`n huidige woning hebben Trudi en Wilma mij fantastisch geholpen en woon ik intussen in een heerlijk appartement in Strijen. Inmiddels zijn we een jaar verder en schoot me te binnen dat ik nooit een review had geplaatst….bij deze dan!

Soms nemen de zaken in je leven een onverwachte wending, waarbij je een paar engeltjes nodig heb…En soms….komen die uit Dinteloord!

 

 

Meer dan tevreden, een absolute aanrader!

Harry Steegman

Na gedacht te hebben onze vorige woning te hebben verkocht en een perfect huis te hebben gevonden die bij Bagro Vastgoed in de verkoop stond, bedacht onze koper zich op het laatste moment van ons toen nog huidige woning en zag van de koop af… Kosten nog moeite werd gespaard om onze droom toch werkelijkheid te laten worden en heeft firma Bagro Vastgoed ons huis gekocht. De service en vriendelijkheid is werkelijk super!

 

Huis verkocht aan Bagro

Mevr. Oerlemans

Zeer vriendelijk, afspraken maken, worden allemaal nagekomen op een professionele maar zeer loyale manier. Dank jullie wel Trudi en Wilma voor het soepel verkopen van ons huis en onze droom waar te maken.

Verkoop woning

Remy van den Ban

Zeer bekwame en uiterst betrouwbare mensen.
Van A tot Z helemaal geweldig!
Een echte aanrader.

BEDANKT Bagro!

Fair en snel!

 

Door het onverwachte overlijden van mijn moeder stond ik ineens voor de moeilijke taak haar woning te moeten verkopen.

Al bij het eerste, zeer open gesprek, waarvoor Trudi alle tijd nam, had ik het gevoel eerlijk en fair behandeld te worden (wat ik bij een andere vastgoed makelaar niet had) en het bod voor de woning was ook veruit het beste!

De verdere, snelle afhandeling werd zeer duidelijk uitgelegd en de samenwerking was heel prettig.

Nogmaals dank aan Trudi en Wilma!

Ons veranderde leven

Mario en Carola Calame

Beste Trudi en Wilma,

Zo fijn dat jullie ons leven zijn binnen komen wandelen.
Bedankt hiervoor!

Bij deze wil ik zeker Trudi bedanken voor alle hulp die ze ons geboden heeft met het behouden van ons huis. (terwijl dit eigenlijk niet tot haar taak behoort volgend ons)
Zo onbaatzuchtig, zo eerlijk en recht door zee deze vrouw.
Echt het bedrijf waar je kunt rekenen op openheid, eerlijkheid en een juiste handeling. Geen nepgedrag. Dit bedrijf is een aanrader om je huis door te laten kopen of verkopen.

Bedankt voor alles!
Mario en Carola

 

 

 

 

 

Alle afspraken prima nagekomen!

Dhr. en Mevr. Mulder

Nadat we onverwachts een ander huis hadden gekocht, Bagro Vastgoed benaderd voor de koop van ons oude huis. Hier moesten nog wel wat zaken aan opgeknapt worden! Met Bagro tot een overeenkomst gekomen om de diverse klussen voor een bepaalde datum klaar te hebben, zodat zij de woning daarna in de verkoop konden gaan doen. Daarin tegen kwamen zij ons tegemoet in de datum van de overdracht. Deze viel op dezelfde dag als onze nieuwe woning, waardoor we geen dubbele lasten kregen. Na de overdracht volgde de daadwerkelijke sleuteloverdracht pas een week later, zodat we tijd hadden om te verhuizen. Alle afspraken zijn prima nagekomen, zodat wij met flink wat minder zorgen konden verhuizen.

Nogmaals dank aan Trudi en Wilma!

Fijne samenwerking!

Linda van den Heuvel

Trudi en Wilma, ontzettend bedankt voor de prettige samenwerking!
Heldere en eerlijke communicatie, altijd bereikbaar voor vragen.
We wisten precies waar we aan toe waren.
Echt heel fijn!
Voor nu fijne feestdagen en veel geluk!

 

 

Prettige samenwerking

Berry Prins

Trudi en Wilma bedankt voor de prettige samenwerking die ik met jullie heb mogen ervaren.
Ik waardeer jullie eerlijkheid en betrokkenheid die ik ervaren heb bij de verkoop van mijn huis.
Wat er ook was, ik kon steeds een beroep doen op jullie!
Ik wil jullie van harte aanbevelen bij een ieder die zonder problemen hun woning wensen te verkopen.

Nogmaals mijn dank!

 

 

Helder en eerlijk

Monique den Ouden - Budel

Door het toch wel plotseling overlijden van mijn moeder, kwam ik in het bezit van een 2e huis.
Zelf bewonen was geen optie. Mijn moeder had kort voor haar overlijden nog gezegd: “Bel Trudi dan weet je waar je aan toe bent
en ben je zo van het huis af” 
Toch nog bij 2 andere makelaars geïnformeerd, die verwachtten een verkooptermijn van 4 tot 6 maanden, wellicht langer.
Toen Bagro gebeld, die kenden we al, mijn moeder had al eerder 2x een huis ingeruild bij Trudi.
Trudi kwam langs en deed ons een bod, iets onder de marktwaarde.
Maar haar uitleg over de werkwijze van Bagro was helder en eerlijk.
Daarna ging alles volgens planning, een koopcontract zonder ontbindende voorwaarden, we wisten meteen waar we aan toe waren.
Geen onzekerheden meer! Ik kan Bagro Vastgoed dan ook van harte aanbevelen.

Bedankt Trudi en Wilma!

 

 

Volgens afspraak afgerond

Peter

Nadat onze ouders verhuisd waren naar een zorginstelling hebben we Bagro benaderd of zij belangstelling hadden voor de woning.
Na het eerste bezoek van Trudi bracht ze 2 dagen later een respectabel bod uit wat uiteindelijk door onze ouders is geaccepteerd.

Kort erop werd met onze ouders (96 en 89 jaar) netjes het voorlopig koopcontract doorgenomen en elk punt toegelicht. Onze ouders waardeerde deze werkwijze zeer. Inmiddels is de koop geheel volgens afspraak afgerond.

Trudi en Wilma Bedankt. Groeten Peter.

 

Geen rompslomp

Arnold en Gonny Schep

Wij wilden graag terug naar ons geboorte dorp, maar dan eerst je eigen woning verkopen voor je een andere woning koopt! Toen zagen wij op Funda bij het huis staan: inruil eigen woning mogelijk!Wij zeiden gelijk dit is iets voor ons, geen rompslomp met het verkopen van je eigen woning maar gewoon inruilen. Bagro Vastgoed heeft ons hierin super geholpen. Als je vragen hebt dan bel je en Trudi en Wilma helpen je waar nodig. Gelukkig voor dit systeem van woning verkopen en aankopen zit je niet in onzekerheid. Wij zijn blij dat dit kon en hebben een hele goede ervaring hier mee op gedaan. Wij zeggen top gedaan meiden! Arnols en Gonny Schep.

Super geregeld

Familie Bogaers

Wij hadden geen plannen om te verhuizen, maar toch maar even kijken bij een huisje. Wij helemaal weg van het huis natuurlijk. Alleen 1 probleem…ons eigen huis.. Dus kwam Trudi met een voorstel om in te ruilen. Uiteindelijk aan een leuk voorstel gekomen. Super snel en goed geregeld, eker een aanrader. Trudi en Wilma Bedankt.

Zeer tevreden

Kees van Rijsbergen

Ik heb via Bagro mijn woning verkocht, ben er zeer tevreden over. Zoals beloofd een snelle overdracht en alles volgens afspraak verlopen. Zeker een aanbeveling voor andere huizenbezitters.

Juist handelen

Wim de Vos

Door het juiste handelen van Bagro, konden wij ons droomhuis kopen. Ook in de hypotheek aanvraag werden we goed geholpen. Ook konden we eerder aan de slag i.v.m. het hoogzwanger zijn van me vrouw. Echt top. Bedankt voor de super samenwerking. En zal jullie zeker aanprijzen. Nogmaals bedankt.

Bedankt

Ingeborg Kannekens

Trudi en Wilma hebben ons fantastisch geholpen! Zij hebben ons huis overgekocht, zodat wij verder konden. Beiden hebben ons op een professionele en fijne manier geholpen. Ieder contact was prettig en ze handelden zeer vlot, zodat wij op zoek konden naar een ander huis. We willen jullie enorm bedanken voor de hele goede zorgen.

Fijne samenwerking

Emiel en Yvonne Giljam

We willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking m.b.t. de verkoop van het huis van mijn ouders. We konden met al onze vragen bij jullie terecht en werden altijd op een persoonlijke en vlotte manier behandeld. Wij zullen jullie daarom ook van harte aanbevelen. Bedankt voor alles.

Open en eerlijk

Marlies Dane

Ontzettend goed geholpen door Trudi en Wilma. Ze regelen alles voor je en zijn heel open en eerlijk. Ze hebben zoveel voor ons geregeld en dat gaf ons ontzettend veel rust. Nogmaals bedankt voor alles. Groetjes!

Droomhuis

Gerard en Anita Oomen

Trudi en Wilma,

Bedankt voor het helpen aan ons droomhuis en dat jullie ons het mogelijk hebben gemaakt om het huis ook daadwerkelijk te kunnen kopen. We hebben het als positief ervaren om met jullie samen tot een deal te komen. Nogmaals daarvoor dank. Wij zouden jullie zeker aanraden. Groetjes Gerard en Anita.

 

 

Top mens! Hartstikke bedankt!!

Ik heb nog nooit een persoon ontmoet van een bedrijf die zo behulpzaam is en lief is. Ze heeft in elk klein stapje ons geholpen en bijgestaan. Ik raad haar en het bedrijf 200% aan en had niet betere mensen kunnen aanbevelen. Wij zijn super blij en trots op ons huis en waarderen enorm de hulp en liefde die we gehad hebben vanuit hun.

Lars Schouten

 

Professioneel met een persoonlijke touch

We hebben ons nieuwe klusproject gekocht van Bagro Vastgoed.

Trudi is zeer professioneel in haar communicatie, je hoeft er nooit achter aan te bellen en komt afspraken na. Daarnaast is ze zeer betrokken en een fijn mens om zaken mee te doen.

Wij bevelen Bagro Vastgoed dan ook van harte aan!

Willem en Madelon

“GEWELDIG”!

Ik kan niet anders zeggen dan in 1 woord geweldig! Wat geeft Bagro een goede service.
Trudi is altijd bereikbaar en ook bereid om vragen te beantwoorden en te helpen waar nodig.

Alle afspraken worden goed nagekomen dus ik ben meer dan tevreden.

Meike Hoekstra

Super snelle en goede service verkoop woning vader

Voor de verkoop van mijn vaders appartement hebben wij voor Bagro Vastgoed gekozen. Wij waren op zoek naar een snelle afname en uiteraard een goede prijs. Bagro Vastgoed en met name Trudi hebben ons op alle fronten goed geholpen. Binnen enkele weken na opname woning konden wij al naar de notaris. Zeker gezien het einde van het jaar is dit een hele prestatie! Ook de onderlinge communicatie en vooral de snelheid in alles, waaronder het opmaken van de koopakte, het ondertekenen en het inschakelen van de notaris sprak ons erg aan en daarin onderscheiden ze zich van andere makelaars.

Als je op zoek bent naar een goede en snelle afname van je woning ben je bij Bagro Vastgoed aan het juiste adres!

Chantal Blokker

Zeker een aanrader!

Ik wou snel van mijn woning af en mij was al verteld door iemand uit die branche dat zij een betrouwbare partij waren om aan te verkopen. En ben ook zeer tevreden hoe alles is verlopen. Trudi en Wilma zijn echt heel aardig en is fijn om mee samen te werken. Komen afspraken na en zeer duidelijk en transparant in de communicatie.

Zeker een aanrader als je je huis wil verkopen!

Bedankt, Peter Claessen

Bagro Vastgoed, snel en efficiënt!

We zijn vol lof over Bagro Vastgoed!

Goede begeleiding, hartelijk dank Trudi en Wilma voor jullie geweldig punctueel
en snelle inzet bij de verkoop van ons huis!

Familie de Jongh

 

Dankbaar!

Wilma en Trudi, 2 super lieve hartelijke vrouwen. Meteen een goede klik. Dankzij jullie kan ik weer bouwen aan een nieuwe toekomst waar ik jullie enorm dankbaar voor ben.

Het huis zo fijn en super netjes gerenoveerd. Alles goed geregeld met het contract. Ik hoef maar te bellen of te mailen en meteen contact!

Nogmaals duizend maal dank voor alles.

Angelique van Vliet

 

 

Verkoop huis

Als eerste Wilma en Trudi heel erg bedankt voor alles!

Begin dit jaar had ik mijn huis bij een makelaar te koop staan. Prijskaartje bepaalde hij. Ik zei: liever wat minder en sneller verkopen. Maar ik wilde het 6 maanden aankijken, want de huizenmarkt ging hard dit jaar. Maar er werd niets aan de prijs gedaan en de bezichtigingen vielen tegen.

Toen heb ik besloten het zelf te regelen en kwam ik hier terecht. Trudi is 2x geweest en we waren het snel eens met de prijs. Dus voor mij niks meer dan alleen maar een zeer goede ervaring.

Wilma heeft daarna met mij verder alles afgehandeld met documenten en opleveren, ook een prettige ervaring. Ik zou iedereen dit aanbevelen. Of het is voor snelle verkoop zoals bij mij, of je de tijd heb…deze dames zijn toppers!

Pascal Rokx

 

 

Perfect geregeld

Beste Trudi en Wilma,

Bedankt voor alles!

Alles was perfect geregeld en de contacten onderling waren heel goed.

Bedankt.
Groetjes Will en Annie

 

 

 

Verkoop woning

Beste Wilma en Trudi,

Bedankt voor de nette verkoop van mijn woning. Alles netjes geregeld en afspraken nagekomen.
Blij om met jullie gedrevenheid en passie mijn huis te kunnen verkopen.
Groeten Tanja Ilsen

“Rust in het hoofd…..”

Twee jaar geleden zijn wij in zee gegaan met Trudi & Wilma om ons huis te verkopen. Hierdoor kregen wij directe zekerheid dat ons huis verkocht was. Wij wilden niet in onzekerheid blijven of wij na het kopen van een nieuwbouw appartement met dubbele woonlasten te maken zouden krijgen en wij wilden zo lang mogelijk in het oude huis blijven wonen.

Wat ons het meest is opgevallen:

  • Erg positieve benadering/beoordeling van de oude woning;
  • Gemaakte afspraken werden altijd nagekomen;
  • Er was ruimte om vanuit onze kant de verkoop uit te stellen;
  • Zelfs bij de doorverkoop van de woning stonden onze wensen nog steeds voorop.

 

Daarom Trudi & Wilma hartelijk dank voor de fijne samenwerking.

Groetjes uit het Zeeuwse,

Jan-Frank & Miranda Wallet

Transparant en fijn zaken doen!

Remco Blom

Dit is de 2e keer dat wij ons huis aan Bagro Vastgoed hebben verkocht. Het is prettig zaken doen met Trudi en Wilma. Ze zijn transparant in wat ze bieden en onder welke voorwaarden. Je weet waar je aan toe bent, doen eerlijk zaken en doen wat ze zeggen! Fijne samenwerking en goed overleg. Bedankt!

Bedankt!

Lonneke Rushton

Dankzij de hulp van Trudi en Wilma wonen we nu in ons droomhuis. De extra dagen voor de verhuizing, de hulp bij de aankoop van ons nieuwe huis en ook de snelle en goede communicatie gedurende het hele proces, waren fantastisch! Trudi en Wilma, nogmaals hartelijk bedankt!

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Koos en Ineke Nijpjes

Beste Trudi en Wilma,

Omdat wij per Juli 2019 zijn verhuisd, hebben wij jullie benaderd om ons huis te kopen. Deze samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Na 35 jaar in dit huis te hebben gewoond hebben we mede door jullie begeleiding geen minuut spijt van de verkoop gehad. Bedankt voor de aankoop van ons huis!

 

Een aanrader!! Goede service en duidelijke afspraken.

Na het erven van het huis van onze ouders zaten wij als kinderen hiermee in onze maag. Veel achterstallig onderhoud en geen tijd en kennis om hiermee om te gaan. Trudi heeft vanaf de eerste kennismaking ons ontzorgd en het hele verkooptraject op zich genomen. Hierbij zijn de gemaakte afspraken duidelijk gecommuniceerd en nagekomen. Kortom een betrouwbare partner met veel oog voor onze wensen en onze situatie.

Wij zijn erg tevreden en dankbaar!

Bagro Vastgoed ontzorgt!

Daan en Linda Scheltema

Tsja, dan is het zover…het huis waar je 21 jaar zo gelukkig bent geweest, past niet meer bij je. De trappen, de grote tuin, het is prachtig maar wordt teveel. De woning gaat in de verkoop maar een goed bod blijft uit. Mooie plannen kunnen niet worden gerealiseerd. Je leven staat op pauze, vervelend! Contact opgenomen met Bagro Vastgoed en een heel redelijk bod volgt. Opluchting, we kunnen door! Wilma en Trudi zijn betrouwbaar en betrokken, echte professionals zonder verborgen agenda`s! Prettig zaken doen, dat is Bagro!

Zorgeloos verkopen na 42 jaar

Flip en Lia de Blaaij

Trudi en Wilma,

Wij willen jullie heel hartelijk bedanken!
Jullie hebben ons ontzettend goed geholpen met de verkoop van ons huis waar wij 42 jaar hebben gewoond.
Heel prettig samengewerkt, niets was voor jullie teveel!
Onze vragen waren altijd snel beantwoord en opgelost.

Nogmaals DANK JE WEL meiden, wij gaan een ieder jullie aanbevelen.

Lieve groet, Flip en Lia de Blaaij

 

Deskundig en super samenwerking!

Mireille van Efferen

Trudi en Wilma,

Heel hartelijk bedankt voor de super samenwerking!
Jullie stonden altijd klaar voor ons. Na en moeilijke tijd en daarop volgend de verkoop van het ouderlijk huis, waren jullie een enorme steun.
Onze zorgen over de verkoop werden compleet overgenomen. Bedankt voor alles en wij bevelen jullie van harte aan bij alle mensen die plannen hebben om een goede makelaar te zoeken

Zeer fijne samenwerking van begin tot einde

Dhr. J.J. de Bonte

Wilma en Trudi, bedankt voor de zeer fijne samenwerking vanaf het begin tot het einde.

Lezers, je kan met deze mensen zaken doen, alles wordt duidelijk uitgelegd en ze zijn erg snel met de administratieve zaken waardoor het allemaal erg soepeltjes verloopt!
Ze maken datgene wat op hun site staat meer dan waar!
Ik heb voor deze optie gekozen omdat ik in deze categorie val.
Daarnaast zijn er ook nog genoeg mensen die gewoon snel, zonder poespas en zonder zorgen hun huis direct willen verkopen.

Wat je ook kunt lezen op deze site!

 

Goed geregeld!

Inge vanDicke

Het was prettig zaken doen met Trudi en Wilma!
Ze zijn open, komen hun afspraken na, zijn goed bereikbaar en geven net dat extra stukje persoonlijke aandacht, wat voor mijn het verschil maakte.
Ze wilden het net als ik goed geregeld hebben.
Ik heb nog geen seconde spijt gehad dat ik via Bagro Vastgoed mijn flat heb verkocht!

 

Verkoop van huis

Familie Opmeer

We hebben een hele goede ervaring met de verkoop van ons huis. We zijn erg goed geholpen en zeer tevreden.

Nogmaals, heel erg bedankt!

Familie Opmeer

 

 

 

Goede keus!

Fam. Hermans , Steenbergen

Trudi en Wilma van Bagro super bedankt dat jullie ons zo goed hebben geholpen met hoe wij alles wilden!

Complimenten

Ruud Beerendonk

Ik had een behoorlijk probleem met de verhuur/verkoop van het huis van mijn overleden ouders. Totdat Bagro Vastgoed in the picture kwam. Trudi toonde zich een zeer professionele, eerlijke en efficiënte partner in het hele proces, die alles naar volle tevredenheid heeft afgehandeld en sat ook nog eens op een plezierige manier.

Alles werd snel, vakkundig en correct afgehandeld. Ik kan niet anders zeggen dan dat Trudi, samen met haar team, mij zeer goed geholpen heeft. Complimenten!

Ik kan Bagro Vastgoed iedereen aanbevelen.

Groet, Ruud

 

 

Kwaliteit leveren

Anita

Trudi en Wilma zijn vriendelijke, spontane meiden die kwaliteit leveren op een eerlijke en goede manier! Voor vragen en informatie word je altijd op en correcte, klantvriendelijke manier geholpen. Omdat ik geen dubbele lasten kan betalen, was mijn huis verkopen aan Bagro Vastgoed een uitkomst. Alles is snel en ongecompliceerd geregeld, inderdaad zonder zorg…Blijf op deze weg verder gaan meiden! Groetjes Anita

Goed geïnformeerd

Familie Bardelmeijer

We hebben snel en op een fijne manier ons huis verkocht via Bagro. We konden altijd terecht voor vragen en werden overal goed over geïnformeerd.

We zijn zeer tevreden! We zullen jullie zeker aanbevelen. Bedankt voor alles.

Afspraken netjes nagekomen

Richmond Mensah

info@mailadres.nl

Heel fijne goed samenwerking gehad m.b.t. verkopen van ons huis Omloop 5 te Dinteloord. Alle gemaakt afspraken zijn netjes nagekomen dankzijn de geweldig teamwork door Bagro. Vertrouwen was meer dan goed. Wil uw huis verkopen of verzoek bent voor een nieuwe/andere woning dan Bagro Vastgoed is de juiste adres. Trudi en Wilma bedankt voor alles.

Inruil

Raymond en Janet van der Pompe

We hebben onze woning aangekocht en meteen onze oude woning in kunnen ruilen via Bagro. Het was een fijne samenwerking waarin Trudi en Wilma ons fantastisch hebben geholpen, niet alleen op zakelijk gebied maar ook konden wij met al onze vragen zonder problemen bij hun terecht. Wij kunnen hun dus van harte aanbevelen. Trudi en Wilma heel erg bedankt.

Vlot en duidelijk

Mike en Emilienne

Alle onderhandelingen vlot en duidelijk verlopen! De onderlinge afspraken waren duidelijk en naar alle tevredenheid uitgevoerd. We kijken met een tevreden gevoel terug op de koop van onze woning. Trudi en Wilma bedankt.

Wij konden verder

Huub Heijnen

Trudi en Wilma hebben mij fantastisch geholpen! Zij hebben mijn huis overgekocht dat al jaren te koop stond, zodat ik met mijn nieuwe vriendin verder kon. Beiden hebben ons op een professionele en fijne manier geholpen en kwamen met een goed aannemelijk bod op ons huis. Ieder contact was prettig en ze handelden zeer vlot, zodat ik met mijn nieuwe vriendin op zoek konden naar een ander huis. We willen jullie enorm bedanken voor de hele goede  zorgen en zullen jullie bij vrienden, kennissen enz. aanbevelen.

Van harte aanbevelen

G.P. Korten

Wij zijn zeer tevreden over Bagro Vastgoed. De onderhandelingen zijn vlot en duidelijk verlopen. We kijken met een tevreden gevoel terug op de koop van onze woning. Wij zullen jullie daarom ook van harte aanbevelen.

Bedankt voor alles

Wim

Bij de verkoop van ons huis zijn we goed geholpen/begeleid door jullie. Hierdoor hebben we rustig kunnen verhuizen. Hartelijk dank voor de zeer fijne samenwerking. Succes in jullie werk!

 

 

Reviews

Laat een review achter

Laat via het invullen van onderstaand formulier weten hoe u de dienstverlening van Bagro Vastgoed heeft ervaren.