Huis verkopen en terughuren: ons hoogste bod op uw woning!

Gratis ons hoogste bod aanvragen:

  Staat uw woning al te koop? *

  Uw huis verkopen en terughuren: het kan bij Bagro Vastgoed!

  Het is een uniek concept voor iedereen die wel graag beschikt over het geld dat ‘in’ het huis zit, maar het huis niet wilt verlaten: uw huis verkopen en terughuren. Wij bieden u deze mogelijkheid aan, zodat u direct beschikking heeft over uw overwaarde. Terughuren van uw woning na de verkoop is mogelijk bij Bagro Vastgoed.

  Heeft u interesse in dit unieke concept van uw huis verkopen en het dan terughuren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van uw woning verkopen en terughuren.

  Voordelen van uw huis verkopen en terughuren

  Er zitten verschillende voordelen aan uw eigen huis verkopen en terughuren namelijk;

  • U heeft direct beschikking over uw overwaarde
  • Als huurder heeft u geen onderhouds- en reparatiekosten voor de woning meer
  • Door uw huis te verkopen en terug te huren, kunt in u in uw eigen woning blijven wonen
  • U profiteert van een relatief lage huurprijs voor de woning
  • U hoeft diverse belastingen niet meer te betalen

  Bij het verkopen en terughuren van uw huis heeft u direct beschikking over de overwaarde van uw huis! De overwaarde is belastingvrij en u huurt uw woning meteen terug na het verkopen ervan.

  Bagro Vastgoed Koopt uw huis

  Waarom kiezen voor uw eigen huis verkopen en terughuren?

  De belastingdienst heeft volgens de laatste wijzigingen in ons belastingstelsel het niet makkelijker voor u gemaakt als u uw huidige hypotheek wilt verhogen. Dit is niet meer aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Wanneer u uw eigen huis gaat verkopen en terughuren, komt uw vermogen vrij. Er kunnen verschillende redenen zijn om uw huis te verkopen en terug te huren. U kunt hierdoor de overwaarde van uw woning bijvoorbeeld gebruiken om comfortabeler te leven, langer in uw woning te blijven wonen, of bijvoorbeeld om uw (klein)kinderen te ondersteunen. Het grote voordeel van het terughuren van uw woning is dat u huurder wordt van uw eigen huis. U kunt natuurlijk ook uw woning verkopen en de woning terughuren als tijdelijke optie. Nadat u na het verkopen tijdelijk uw woning terug gehuurd heeft, kunt u bijvoorbeeld kleiner gaan wonen, of zelfs emigreren. Wat de reden ook is, Bagro Vastgoed staat voor u klaar bij het verkopen en terughuren van uw eigen huis.

  Terughuren van woning na de verkoop doet u bij Bagro Vastgoed

  Het verkopen van uw huis en er dan als huurder in gaan wonen is lang niet overal een optie. Bij Bagro Vastgoed kunnen wij dit proces snel voor u regelen. Heeft u interesse gekregen in het verkopen en terughuren van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bagro Vastgoed. Wij helpen u graag bij de verkoop en verhuur van uw woning. We hebben jarenlange ervaring in het opkopen van huizen in o.a. de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Wij kennen de woningmarkt en kunnen u zo goed helpen. Het is tegenwoordig heel gebruikelijk dat de woningeigenaar zelf in de woning blijft wonen en het huis zelf huurt. Bagro Vastgoed is het bedrijf wat werkt met een persoonlijke aanpak en goed luistert naar uw wensen. 

  Maak een afspraak

  Maak direct een afspraak met Bagro Vastgoed

  • GEEN VERKOOPSTRESS??
   GEEN ONZEKERHEID?
  • BEL DAN NU VOOR HET HOOGSTE BOD!
  • 0167-522622

   

  Maak direct een afspraak