Verkopen en terughuren: ons hoogste bod op uw woning!

Gratis ons hoogste bod aanvragen:

  Staat uw woning al te koop? *

  Uw huis verkopen en terughuren: het kan bij Bagro Vastgoed!

  Een uniek concept voor iedereen die wel graag beschikt over het geld dat ‘in’ het huis zit, maar het huis niet wilt verlaten. Op deze manier bieden wij u de mogelijkheid om uw huis aan ons te verkopen en daarna terug te huren, zodat u direct beschikking heeft over uw overwaarde.

  Heeft u interesse in uw woning verkopen en direct weer terug huren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons. Wij adviseren u graag over uw huis verkopen en terug huren.

  Voordelen van uw huis terughuren

  Er zitten verschillende voordelen aan uw eigen huis verkopen en terug huren namelijk;

  • U heeft direct beschikking over uw overwaarde
  • Als huurder kunt heeft u geen onderhouds- en reparatiekosten voor uw woning
  • Door te verkopen en terug te huren, kunt in uw eigen woning blijven wonen
  • U profiteert van een relatief lage huurprijs
  • U hoeft diverse belastingen niet meer te betalen

  De overwaarde is belastingvrij en u huurt terug.

  Bagro Vastgoed Koopt uw huis

  Waarom kiezen voor uw huis verkopen en weer terug huren?

  De belastingdienst heeft volgens de laatste wijzigingen in ons belastingstelsel het er voor u niet makkelijker op gemaakt als u uw huidige hypotheek wilt verhogen. Dit is niet meer aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Wanneer u uw eigen huis gaat verkopen en dan terug huren, komt uw vermogen vrij. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw woing wilt verkopen en weer huren. U kunt hierdoor de overwaarde van uw woning bijvoorbeeld gebruiken om comfortabeler te leven, langer in uw woning te blijven wonen, of bijvoorbeeld om uw (klein)kinderen te ondersteunen. Het grote voordeel hiervan is dat u huurder wordt van uw eigen huis.  U kunt er natuurlijk ook uw huis verkopen en kiezen voor tijdelijk terug huren. Nadat u tijdelijk terug gehuurd heeft kunt u bijvoorbeeld kleiner gaan wonen, of zelfs emigreren. Wat de reden ook is, Bagro Vastgoed staat voor u klaar wanneer u besluit om uw woning te verkopen en weer terug te huren.

  Uw woning verkopen en weer terug huren doet u bij Bagro Vastgoed

  Heeft u interesse in het verkopen van uw woning en wilt u deze hierna weer terug huren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bagro Vastgoed. Wij helpen u graag bij de verkoop en verhuur van uw woning.

  Maak een afspraak

  Maak direct een afspraak met Bagro Vastgoed

  • GEEN VERKOOPSTRESS??
   GEEN ONZEKERHEID?
  • BEL DAN NU VOOR HET HOOGSTE BOD!
  • 0167-522622

   

  Maak direct een afspraak