Uw huis snel verkopen in Bergen op Zoom?

Uw huis snel willen verkopen in Bergen op Zoom kan verschillende redenen hebben. Misschien heeft u al een nieuw huis gekocht of gaat u scheiden en heeft u het geld hard nodig. Als u ervoor kiest om via een makelaar aan een particulier te verkopen, is het onzeker hoe lang dit zal duren. Daarnaast brengt dit ook een hoop (makelaars)kosten met zich mee. Maar u kunt het risico van een lange wachtperiode natuurlijk niet nemen als u het huis snel wilt verkopen in Bergen op Zoom. Gelukkig is hier een goede oplossing voor: uw huis snel verkopen aan vastgoedmakelaar Bagro Vastgoed!

Bagro Vastgoed helpt u snel van uw woning in Bergen op Zoom af

Bagro Vastgoed heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het aankopen van woningen. Naast dat uw huis snel verkocht wordt in Bergen op Zoom, profiteert u bij ons van nog meer voordelen. Wij komen bijvoorbeeld geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Het bod dat wij doen is gebaseerd op onze jarenlange kennis en ervaring op de huizenmarkt. En wanneer u akkoord bent met ons bod, stellen we een koopakte op zonder ontbindende voorwaarden. Op deze manier bent u altijd 100% verzekerd van de verkoop van uw woning! Ook wanneer uw huis al te koop staat bij een makelaar, kunt u uw huis nog aan ons verkopen.

LEES HIER MEER OVER HET DIRECT VERKOPEN VAN UW HUIS

Zonder zorgen van uw woning af

Heeft u geen zin om in zee te gaan met een makelaar of bent u momenteel bezig met het verkopen van uw huis via een makelaar in Bergen op Zoom maar gaat het niet zo snel als u had gehoopt? Schakel dan Bagro Vastgoed in om uw woning snel te verkopen in Bergen op Zoom. Het werkt als volgt:

  • U meldt uw woning vrijblijvend aan en we plannen vrijblijvend en kosteloos een bezichtiging in
  • Bij interesse doen we u binnen 3 werkdagen een bod op uw woning
  • Als u akkoord gaat met dit bod dan maken we een koopakte op zonder ontbindende voorwaarden
  • Op de afgesproken datum gaan we naar de notaris en heeft u de koopsom snel in handen!

Neem contact op voor meer informatie!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bagro Vastgoed biedt? Wilt u uw huis in Bergen op Zoom snel verkopen? Of wilt u graag nog wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0167-522622 of of vul ons aanmeldformulier in!

Bekijk hier de reviews van onze klanten

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met Bagro Vastgoed

  • GEEN VERKOOPSTRESS??
    GEEN ONZEKERHEID?
  • BEL DAN NU VOOR HET HOOGSTE BOD!
  • 0167-522622

 

Maak direct een afspraak