Uw huis in Spijkenisse snel verkopen?

Heeft u een huis in Spijkenisse en wilt u deze snel verkopen? Bijvoorbeeld omdat u al een andere woning verkocht heeft, een baan heeft in een andere plaats, gaat scheiden of een andere dringende reden heeft? Dan neemt u contact op met Bagro Vastgoed. We vertellen u er graag meer over. 

Een andere manier om uw huis in Spijkenisse te verkopen

woning-verkopen-Spijkenisse-Bagro-Vastgoed

Wanneer u uw huis in Spijkenisse wilt verkopen, denkt u wellicht meteen aan het inschakelen van een makelaar. Dat is echter niet de snelste manier om uw huis te verkopen! Wanneer het erg belangrijk is dat uw huis snel verkocht wordt, kiest u voor verkoop aan Bagro Vastgoed. Naast de snelheid waarmee u uw huis verkoopt, biedt de verkoop van uw huis aan vastgoedmakelaar Bagro Vastgoed nog meer voordelen, zoals: 

  • Wij bieden altijd netto (kosten koper)
  • Snelle betaling en aanbetaling mogelijk
  • 100% zekerheid van de verkoop van uw woning
  • Ook mogelijk wanneer uw woning al te koop staat bij een makelaar
  • Serieuze behandeling van uw aanvraag en een goed en reëel bod

 

Lees hier meer over het direct verkopen van uw huis in Spijkenisse

Hoe werkt de verkoop van uw huis aan Bagro Vastgoed?

Spijkenisse-Vastgoed-kopen-woningen-verkopen-Bagro-Vastgoed

Het verkopen van uw huis in Spijkenisse aan Bagro Vastgoed gaat dus een stuk sneller dan de verkoop op de reguliere manier. Maar hoe gaat dat dan precies in zijn werk? Allereerst kunt u uw woning gemakkelijk online aanmelden. We nemen dan contact op en plannen vrijblijvend en kosteloos een bezichtiging in. Wanneer we interesse hebben, ontvangt u binnen 3 werkdagen een bod op uw woning. Als u akkoord gaat, stellen wij de koopakte op zonder ontbindende voorwaarden en gaan we op de afgesproken datum samen naar de notaris waarna u de koopsom zo snel mogelijk in handen krijgt. 

Ook uw huis in Spijkenisse verkopen aan Bagro Vastgoed?

Is uw interesse gewekt en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om uw huis in Spijkenisse te verkopen aan Bagro Vastgoed? Of wilt u graag direct uw woning aanmelden om te zien of uw woning daarvoor in aanmerking komt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0167-522622 of vul ons aanmeldformulier in. 

Bekijk hier de reviews van onze klanten

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met Bagro Vastgoed

  • GEEN VERKOOPSTRESS??
    GEEN ONZEKERHEID?
  • BEL DAN NU VOOR HET HOOGSTE BOD!
  • 0167-522622

 

Maak direct een afspraak