Snel uw huis in Steenbergen verkopen?

Steenbergen- Bagro-Vastgoed-Vastgoedspecialist-woning-direct-verkopen-snelWoont u in Steenbergen, maar bent u van plan uw huis te verkopen en het liefst snel en zonder zorgen? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u graag vaart zet achter de verkoop van uw woning. Misschien heeft u al een nieuwe woning gekocht en wilt u dubbele lasten voorkomen? Of gaat u scheiden en heeft u het geld hard nodig? Wanneer u uw huis gaat verkopen via de makelaar in Steenbergen, heeft u geen zekerheid dat dit ook snel gebeurd is. De huizenmarkt is krap, maar de meeste mensen zijn wel op zoek naar een instapklare woning. Wanneer uw woning niet instapklaar is, kan het lang duren voordat het verkocht is. Dat kan erg vervelend zijn! Gelukkig is er nog een andere mogelijkheid: uw huis verkopen aan Bagro Vastgoed. Wij vertellen u er graag meer over. 

Uw huis in Steenbergen verkopen aan Bagro Vastgoed: zo werkt het

Het is even wat anders dan de reguliere manier van het verkopen van een huis in Steenbergen. Bagro Vastgoed begeleidt u echter van begin tot eind en koopt uw huis en u bent altijd op de hoogte van de stand van zaken. Wanneer u vragen hebt, kunt u altijd bij ons terecht. Onze werkwijze is als volgt:

  • U meldt uw woning telefonisch of online vrijblijvend aan, vervolgens plannen we kosteloos en vrijblijvend een bezichtiging in.
  • Wanneer we interesse hebben, nemen we binnen drie werkdagen contact met u op met een bod op uw woning.
  • Gaat u akkoord met dit bod? Dan maken we de koopakte op zonder ontbindende voorwaarden, zodat uw woning definitief en voor 100% verkocht is.
  • Op de afgesproken datum gaan we naar de notaris en ontvangt u de koopsom binnen enkele werkdagen op uw rekening.

Lees hier meer over het direct verkopen van uw huis in steenbergen

Waarom kiezen voor Bagro Vastgoed? 

Steenbergen-Bagro-Vastgoed-makelaar-woning-verkopenUw huis in Steenbergen verkopen aan Bagro Vastgoed, waarom zou u daarvoor kiezen? Allereerst zorgt u er op deze manier voor dat uw woning snel verkocht heeft, wat natuurlijk het grootste voordeel is. Daarnaast kunt u op ons vertrouwen; wij hebben namelijk al meer dan 50 jaar ervaring in het aankopen van woningen! We bieden altijd netto (kosten koper) en zorgen voor een snelle betaling. Een aanbetaling is desgewenst zelfs mogelijk! Bij ons is de klant koning en kunt u met alle vragen bij ons terecht, zelfs wanneer uw woning in Steenbergen al te koop staat bij een makelaar.

Huis verkopen in Steenbergen!

Wilt u ook snel uw woning verkopen in Steenbergen? Schakel dan Bagro Vastgoed in. Wij werken op een andere manier, maar staan voor kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak. Het proces loopt volgens alle regels en de afhandeling is dan ook correct. Ons bod is gebaseerd op de jarenlange ervaring die wij hebben op de woningmarkt. Wilt u meer weten over uw huis verkopen in Steenbergen?

Neem contact met ons op om uw huis in Steenbergen te verkopen!

Heeft u interesse in de diensten van Bagro Vastgoed en wilt u uw woning in Steenbergen direct aanmelden? Of heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0167-522622 of vul ons aanmeldformulier in!

Bekijk hier de reviews van onze klanten

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met Bagro Vastgoed

  • GEEN VERKOOPSTRESS??
    GEEN ONZEKERHEID?
  • BEL DAN NU VOOR HET HOOGSTE BOD!
  • 0167-522622

 

Maak direct een afspraak