Snel uw huis verkopen in Tholen?

Wilt u uw huis in Tholen verkopen en wilt u het liefst dat dit zo snel mogelijk gebeurd is? Via de reguliere manier weet u natuurlijk nooit hoe lang dit duurt.  Verkoopt u uw huis aan een opkoper, zoals Bagro Vastgoed, dan is uw huis direct verkocht en heeft u de waarde van uw woning snel in handen. Hoe het werkt? Wij vertellen u er graag meer over. 

Uw huis in Tholen verkopen aan Bagro Vastgoed: zo werkt het 

Uw huis in Tholen verkopen aan Bagro Vastgoed werkt in vele opzichten hetzelfde als uw huis verkopen aan een particulier. U heeft echter geen last van makelaarskosten en het proces verloopt een stuk sneller. Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring in het aankopen van woningen en zijn dus een vertrouwd adres met de nodige kennis en ervaring. Het verkopen van uw huis in Tholen aan Bagro Vastgoed werkt als volgt:

  • U meldt uw woning vrijblijvend aan, telefonisch of via het aanmeldformulier, we plannen dan vrijblijvend en kosteloos een bezichtiging in
  • Bij interesse nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op met een definitief bod op uw huis
  • Als u akkoord gaat, maken we een koopakte op zonder ontbindende voorwaarden en is uw woning definitief verkocht!
  • Op de afgesproken datum gaan we naar de notaris en ontvangt u de koopsom binnen enkele werkdagen op uw rekening

Lees hier meer over het direct verkopen van uw huis in Tholen

De voordelen van Bagro Vastgoed

Wanneer u uw huis in Tholen snel wilt verkopen, bent u bij Bagro Vastgoed dus aan het juiste adres. Ook wanneer uw woning al te koop staat bij een makelaar, kunt u bij ons terecht. Naast het snel verkopen van uw huis, profiteert u bij ons ook van verschillende andere voordelen. Zo maken wij geen gebruik van ontbindende voorwaarden en zorgen we altijd voor een snelle betaling van uw woning, waarbij we altijd netto (kosten koper) bieden. Ons bod is gebaseerd op onze ruime kennis en ervaring waarbij we uw aanvraag serieus in behandeling nemen. Gaat u akkoord, dan bent u 100% verzekerd van de verkoop van de woning; ideaal dus!

Neem contact op om uw huis in Tholen te verkopen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bagro Vastgoed biedt? Of wilt u graag meer informatie over deze manier van het verkopen van uw huis in Tholen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0167-522622 of vul ons aanmeldformulier in

Bekijk hier de reviews van onze klanten

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met Bagro Vastgoed

  • GEEN VERKOOPSTRESS??
    GEEN ONZEKERHEID?
  • BEL DAN NU VOOR HET HOOGSTE BOD!
  • 0167-522622

 

Maak direct een afspraak