Snel uw huis verkopen in Tholen?

Wilt u uw huis in Tholen verkopen, en wilt u het liefst dat dit zo snel mogelijk gebeurd is? Via de reguliere manier, met een makelaar en aan particulieren, weet u natuurlijk nooit hoe lang dit duurt. Veel particulieren willen een instapklaar huis waar ze niets meer aan hoeven doen en als dat bij uw woning niet het geval is, kan het lang duren voordat iemand uw huis koopt. Verkoopt u uw huis aan een opkoper, zoals Bagro Vastgoed, dan is uw huis direct verkocht en heeft u de waarde van uw woning netto in handen. Hoe het werkt? Wij vertellen u er graag meer over. 

Uw huis in Tholen verkopen aan Bagro Vastgoed: zo werkt het 

Uw huis in Tholen verkopen aan Bagro Vastgoed werkt in vele opzichten hetzelfde als uw huis verkopen aan een particulier. Echter heeft u geen last van makelaarskosten en verloopt het proces een stuk sneller. Wij hebben al ruim 45 jaar ervaring in het aankopen van woningen en zijn dus een vertrouwd adres met de nodige kennis en ervaring. Het verkopen van uw huis in Tholen aan Bagro Vastgoed werkt als volgt:

  • U meldt uw woning vrijblijvend aan, telefonisch of via het aanmeldformulier
  • Bij interesse nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op met een richtprijs voor uw huis
  • Wanneer u deze richtprijs goed vindt, maken we geheel vrijblijvend een afspraak waarin we langskomen om een definitief goed bod op uw woning te doen
  • Als u akkoord gaat, maken we een koopakte op zonder ontbindende voorwaarden en is uw woning voor de volle 100% verkocht!
  • Op de afgesproken datum gaan we naar de notaris waar u de koopsom netto in handen krijgt

 

Lees hier meer over het direct verkopen van uw huis in Tholen

De voordelen van Bagro Vastgoed

Wanneer u uw huis in Tholen snel wil verkopen, bent u bij Bagro Vastgoed dus aan het juiste adres. Ook wanneer uw woning al te koop staat bij een makelaar, kunt u bij ons terecht. Naast het snel verkopen van uw huis, profiteert u bij ons ook van verschillende andere voordelen. Zo maken wij geen gebruik van ontbindende voorwaarden en zorgen we altijd voor een snelle betaling van uw woning, waarbij we altijd netto (kosten koper) bieden. Ons bod is gebaseerd op onze ruime kennis en ervaring waarbij we uw aanvraag serieus in behandeling nemen. Als we het bod overeenkomen bent u daarnaast 100% zeker over de verkoop van de woning; ideaal dus!

Neem contact op om uw huis in Tholen te verkopen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bagro Vastgoed biedt? Of wilt u graag meer informatie over deze manier van het verkopen van uw huis in Tholen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0167-522622 of vul ons aanmeldformulier in

Bekijk hier de reviews van onze klanten

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met Bagro Vastgoed

  • GEEN VERKOOPSTRESS??
    GEEN ONZEKERHEID?
  • BEL DAN NU VOOR HET HOOGSTE BOD!
  • 0167-522622

 

Maak direct een afspraak