Uw huis in Bergen op Zoom snel verkopen?

Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom u uw huis in Bergen op Zoom snel zou willen verkopen. Misschien heeft u al een nieuw huis gekocht of ligt u in scheiding en heeft u het geld hard nodig. Wanneer u uw huis via een makelaar aan een particulier verkoopt, weet u natuurlijk nooit hoe lang dit gaat duren. Wie weet heeft u volgende week al een bod binnen, maar wie weet duurt het maanden. Als u snel uw woning wilt verkopen in Bergen op Zoom, kunt u dit risico natuurlijk niet lopen. Gelukkig is er een goede optie: uw huis verkopen aan vastgoedmakelaar Bagro Vastgoed! Wij vertellen u er graag meer over.

Snel uw huis verkopen met Bagro Vastgoed

Bagro Vastgoed heeft al meer dan 45 jaar ervaring in het aankopen van woningen. Naast dat u uw huis in Bergen op Zoom snel kan verkopen, profiteert u bij ons van nog meer voordelen. Het bod dat wij doen is bijvoorbeeld altijd goed en gebaseerd op onze jarenlange kennis en ervaring. We komen geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Wanneer u akkoord bent met ons bod, stellen we een koopakte op zonder ontbindende voorwaarden. Op deze manier bent u altijd 100% verzekerd van de verkoop van uw woning! Ook wanneer uw huis al te koop staat bij een makelaar, kunt u uw huis alsnog aan ons verkopen.

Lees hier meer over het direct verkopen van uw huis in bergen om zoom

Een unieke manier om uw huis in Bergen op Zoom te verkopen

Heeft u geen zin om in zee te gaan met makelaars of bent u momenteel bezig met het verkopen van uw huis via een makelaar in Bergen op Zoom maar gaat het niet zo snel als u had gehoopt? Dan schakelt u Bagro Vastgoed in. Het werkt als volgt:

  • U meldt uw woning vrijblijvend aan en bij interesse sturen we u binnen 3 werkdagen een richtprijs voor uw woning
  • Wanneer u deze richtprijs reëel vindt, maken we graag geheel vrijblijvend een afspraak om bij u langs te komen en een definitief goed bod op de woning te doen
  • Als u akkoord gaat met dit bod dan maken we een koopakte op zonder ontbindende voorwaarden
  • Op de passeerdatum gaan we naar de notaris en heeft u de koopsom netto in handen!

Neem contact op voor meer informatie over het verkopen van uw woning!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bagro Vastgoed biedt? Wilt u ook graag uw huis in Bergen op Zoom verkopen aan Bagro Vastgoed of wilt u nog graag wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0167-522622 of vul ons aanmeldformulier in

Bekijk hier de reviews van onze klanten

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met Bagro Vastgoed

  • GEEN VERKOOPSTRESS??
    GEEN ONZEKERHEID?
  • BEL DAN NU VOOR HET HOOGSTE BOD!
  • 0167-522622

 

Maak direct een afspraak