Uw huis snel verkopen in Utrecht

Woont u in Utrecht en wilt u graag uw woning snel verkopen? Bagro Vastgoed biedt u persoonlijke service, een snelle afhandeling en de garantie op verkoop van uw woning. Bagro Vastgoed is namelijk niet zomaar een vastgoedmakelaar. Wij zetten onze klanten echt op nummer één en zorgen ervoor dat u bij verkoop van uw woning het geld snel in handen heeft.

Direct uw woning in Utrecht verkopen

Er kunnen verschillende redenen zijn om uw appartement of woning snel te willen verkopen. Gaat u emigreren of scheiden? Dan is het fijn als u snel uw woning in Utrecht kunt verkopen. Ook wanneer u een huis erft en u niet met dubbele lasten wilt zitten kan het de voorkeur hebben om uw woning zo snel mogelijk te verkopen. Een andere oorzaak kan zijn dat u in de schuldsanering zit of een executieverkoop wilt voorkomen. In dat geval wilt u meestal nu uw huis of de geërfde woning in Utrecht verkopen. Wat uw reden ook is, wanneer u uw woning meteen wilt verkopen, wilt u niet teveel hoeven zoeken naar geschikte makelaars om uw huis te verkopen. Bagro Vastgoed is een gevestigde naam binnen de vastgoedbranche met meer dan 50 jaar ervaring. Wanneer u uw woning direct aan ons verkoopt, weet u een ding zeker: de afhandeling gebeurt snel, professioneel en met een betrouwbare partij. Wij ontzorgen u bij de verkoop van uw woning en zorgen ervoor dat u het geld snel op rekening heeft staan. Zo bent u snel van uw huis af en weet u zeker dat alle aspecten rondom de verkoop goed geregeld worden.

Woning in Utrecht verkopen: ook wanneer deze in slechte staat is

Soms is de woning die u wilt verkopen in slechte staat. Bijvoorbeeld wanneer er veel achterstallig onderhoud is, wat de verkoop van uw woning kan bemoeilijken. Een normaal verkooptraject neemt meestal al enkele maanden in beslag, maar met een woning in slechte staat kan dit traject nog meer tijd in beslag nemen. Kopers zien immers vaak het werk wat er aan een woning te pas moet komen, waardoor de keuze voor een woning met veel achterstallig onderhoud meestal niet de voorkeur heeft. Dan is het prettig om te weten dat er een partij is waaraan u direct uw huis in Utrecht kunt verkopen. Wij kunnen namelijk bij interesse de woning in slechte staat snel van u overkopen waardoor u direct van uw woning af bent. Dit scheelt u een hoop zorgen, tijd, stress en oponthoud en u krijgt snel het bedrag uitgekeerd op uw rekening. 

Snel uw woning in Utrecht verkopen; snel de koopsom in handen

Wilt u snel van uw woning af, dan is er vaak haast gemoeid met het verkoopproces. In dat geval is het goed om te weten dat wij heel snel kunnen schakelen. We kunnen na overeenkomst het bedrag voor uw woning snel naar u overmaken en indien gewenst is het zelfs mogelijk dat wij een aanbetaling doen. Bent u dus van plan om uw woning op korte termijn te verkopen en wilt u hiervoor een efficiënt en betrouwbaar bedrijf inschakelen? Neem dan contact op met ons, wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een afspraak. 

Bel ons     Meld uw woning aan

Na uw aanvraag ontvangt u binnen 48 uur een reactie. Dan gaan wij kijken of uw woning voldoet aan de door Bagro Vastgoed gestelde eisen voor een bod.

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met Bagro Vastgoed

  • GEEN VERKOOPSTRESS??
    GEEN ONZEKERHEID?
  • BEL DAN NU VOOR HET HOOGSTE BOD!
  • 0167-522622

 

Maak direct een afspraak