Uw huis in Spijkenisse snel verkopen?

Heeft u een huis in Spijkenisse en wilt u deze snel verkopen? Bijvoorbeeld omdat u al een andere woning verkocht heeft, een baan heeft in een andere plaats, gaat scheiden of een andere dringende reden heeft? Dan neemt u contact op met Bagro Vastgoed. We vertellen u er graag meer over. 

Een andere manier om uw huis in Spijkenisse te verkopen

Wanneer u uw huis in Spijkenisse wilt verkopen, denkt u wellicht meteen aan het inschakelen van een makelaar. Dat is echter niet altijd de beste manier om uw huis te verkopen! Tegenwoordig zijn de meeste mensen op zoek naar een instapklare woning en wanneer uw woning nog wat opknapwerk behoeft, kan het lang duren voordat uw woning verkocht is. Wanneer dit het geval is, of wanneer het erg belangrijk is dat uw huis snel verkocht wordt, kiest u voor verkoop aan Bagro Vastgoed. Naast de snelheid waarmee u uw huis verkoopt, biedt de verkoop van uw huis aan vastgoedmakelaar Bagro Vastgoed nog meer voordelen, zoals: 

  • Wij bieden altijd netto
  • Snelle betaling en aanbetaling mogelijk
  • 100% zekerheid van de verkoop van uw woning
  • Ook mogelijk wanneer uw woning al te koop staat bij een makelaar
  • Serieuze behandeling van uw aanvraag en een goed en reëel bod

 

Lees hier meer over het direct verkopen van uw huis in Spijkenisse

Hoe werkt de verkoop van uw huis aan Bagro Vastgoed?

Oké, dus het verkopen van mijn huis in Spijkenisse aan Bagro Vastgoed gaat een stuk sneller dan de verkoop op de reguliere manier. Maar hoe gaat dat dan precies in zijn werk? Allereerst kunt u uw woning gemakkelijk online aanmelden. Wanneer we interesse hebben, ontvangt u binnen 3 werkdagen een richtprijs voor uw woning. Vindt u deze richtprijs goed, dan maken we graag een afspraak om uw woning te komen bekijken waarna we een definitief bod uitbrengen. Als u akkoord gaat, stellen wij de koopakte op zonder ontbindende voorwaarden en gaan we op de afgesproken datum samen naar de notaris waarna u de koopsom netto in handen krijgt. 

Ook uw huis in Spijkenisse verkopen aan Bagro Vastgoed?

Is uw interesse gewekt en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om uw huis in Spijkenisse te verkopen aan Bagro Vastgoed? Of wilt u graag direct uw woning aanmelden om te zien of uw woning daarvoor in aanmerking komt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0167-522622 of vul ons aanmeldformulier in. 

Bekijk hier de reviews van onze klanten

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met Bagro Vastgoed

  • GEEN VERKOOPSTRESS??
    GEEN ONZEKERHEID?
  • BEL DAN NU VOOR HET HOOGSTE BOD!
  • 0167-522622

 

Maak direct een afspraak