Snel uw huis verkopen in Breda?

Heeft u een huis in Breda en wilt u deze snel verkopen? Dan neemt u contact op met Bagro Vastgoed. Wij kopen uw huis direct en zonder zorgen! Wanneer het noodzakelijk is dat uw huis snel verkocht wordt, bijvoorbeeld wanneer u werk in een andere plaats heeft, er vertrokken wordt naar een verzorgingstehuis of wanneer er een scheiding plaatsvindt, kunt u vertrouwen op Bagro Vastgoed. Maar ook wanneer u liever snel, zorgeloos en zonder poespas uw huis wil verkopen, kunt u bij ons terecht. 

Waarom direct uw huis verkopen in Breda aan Bagro Vastgoed?

Waarom zou u ervoor kiezen om direct uw huis in Breda te verkopen aan Bagro Vastgoed en niet aan een particulier via een makelaar? Als u denkt aan het verkopen van een woning, dan denkt u natuurlijk aan het inschakelen van een makelaar. Maar wanneer er haast bij is, heeft u geen tijd om te wachten totdat een potentiële koper zich voordoet. Wanneer u uw huis snel wil verkopen, kiest u dus voor Bagro Vastgoed. Dan weet u zeker dat u snel de opbrengstprijs van uw huis in handen hebt. Andere voordelen van het verkopen van uw huis in Breda aan Bagro Vastgoed zijn:

  • U heeft altijd 100% zekerheid over de verkoop van uw woning, wij werken niet met ontbindende voorwaarden
  • Een snelle betaling is mogelijk, als ook een aanbetaling
  • Het bod dat wij doen is altijd gebaseerd op onze ruime kennis en ervaring, waardoor het altijd goed is
  • We bieden altijd netto (kosten koper)

 

Lees hier meer over het direct verkopen van uw huis in breda

Uw huis verkopen aan Bagro Vastgoed in Breda: hoe werkt het?

Wanneer u uw woning in Breda aan ons gaat verkopen, weet u waar u aan toe bent. Ons stappenplan is helder en transparant. U kunt gemakkelijk online uw huis aanmelden en wanneer wij interesse hebben in uw woning, nemen we binnen 3 werkdagen contact met u op. Ook wanneer u woning al te koop staat bij een makelaar maar u dit bijvoorbeeld te lang vindt duren, kunt u uw huis aan Bagro Vastgoed verkopen. Bij interesse geven we u allereerst een richtprijs en aan de hand hiervan kunnen we een vrijblijvende afspraak met u maken. We komen kijken en doen een definitief en goed bod op uw woning. Wanneer u akkoord gaat, maken wij de koopakte op, zonder ontbindende voorwaarden. Nadat we bij de notaris zijn geweest, krijgt u de opbrengstprijs netto in handen! 

Neem contact op wanneer u direct uw huis wilt verkopen in Breda!

Wilt u niet langer wachten en uw woning gewoon snel verkocht hebben, zonder gedoe? Neem dan contact op met Bagro Vastgoed door te bellen naar 0167-522622 of vul ons aanmeldformulier in!

Bekijk hier de reviews van onze klanten

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met Bagro Vastgoed

  • GEEN VERKOOPSTRESS??
    GEEN ONZEKERHEID?
  • BEL DAN NU VOOR HET HOOGSTE BOD!
  • 0167-522622

 

Maak direct een afspraak